• Головна
  • Баклажани, фаршировані м’ясом та овочами, рецепт для рівнянок
10:34, 9 серпня 2016 р.

Баклажани, фаршировані м’ясом та овочами, рецепт для рівнянок

Баклажани, фаршировані м’ясом і овочами – дуже цікавий варіант приготування соковитих і смачних фаршированих баклажанів. Готуються вони зовсім не складно, а виходять дуже апетитними і ароматними.

Для наповнення начинкою чудово підходять не тільки баклажани, але й кабачки і перець. Щільна шкірка овоча не дасть вмісту втекти на деко, а м’якоть можна додати у фарш, щоб зробити його ніжніше і соковитіше.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • баклажани – 4-5 шт.
  • м’ясний фарш – 300 г
  • печериці – 200 г
  • перець червоний – 1-2 шт.
  • цибуля – 1шт.
  • часник – 1 зуб.
  • спеції – сіль, перець
  • олія

ГОТУЄМО:

  • Баклажани промити, обтерти насухо. Розрізати навпіл і вийняти серединку за допомогою маленького гострого ножа, залишаючи стінки товщиною 1 сантиметр.
  • Натерти середину невеликою кількістю солі і залишити на 30 хвилин.
  • Баклажани промити від солі. Просушити. Змастити серединку баклажанів олією і викласти на деко, готувати в духовці при 180℃ на протязі 10 хвилин.
  • М’якоть баклажанів дрібно нарізати і обсмажити, помішуючи. Додати фарш та подрібнену цибулю і продовжувати смажити. Додати нарізаний часник і просмажити ще 1 хвилину. Вийняти усе в миску.
  • Печериці та перець також порізати та протушити окремо від фаршу. Додати спеції за смаком.
  • Наповнити підпечені човники баклажанів спочатку сумішшю з м’ясним фаршем, а потім печерицями та перцем. За бажанням можна ще потерти зверху сиром.
  • Готувати 15 хвилин при 180℃.
    Смакує як гарячому, так і в холодному виді. Приємного апетиту !
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рівнянки #рецепт #баклажани
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...