М’ятний лимонад для рівнян

Смачний освіжаючий напій з м’яти з додаванням лимонного соку

Домашній м’ятний лимонадстане чудовою альтернативою магазинним напоям.

  • 20 г свіжої м’яти;
  • 100 г цукру;
  • 1 лимон;
  • 1 л води.
  • Листочки м’яти відокремити від стебел, порізати.
  • Лимон розрізати навпіл, видавити сік.
  • У каструлю покласти м’яту і шкірку від лимона. Залити літром води, довести до кипіння і варити на невеликому вогні 2-3 хвилини.
  • Вимкнути вогонь, додати цукор. Добре перемішати.
  • Дати охолонути до теплого стану, процідити.
  • Додати лимонний сік, поставити в холодильник до повного охолодження.
  • М’ятний лимонад добре подавати з маленькою гілочкою м’яти і кубиками льоду (особливо в літню пору).
  • Насолоджуйтесь !