соеве борошно

Компанія "Агроснаб." виробляе соеве борошно на сучасному обладнанні, пропонуючи борошно класу "екстра": дрібнодисперсне; термооброблене (з чудовими мікробіологичними показниками); знежирене (вміст жиру не перевищує 1,2%,а білка при цьому 45-52%).
У соєвому борошні є лецитин-природний емульгатор. Він покращує показники якості кінцевого продукту. У зв'язку із зростанням цін на сухі та рідкі яєчні продукти радимо виробникам розглянути соєве борошно в рецептурах, наприклад, для приготвання тіста для вафель, печива. А суміш соєвого і рисового борошна - у приготуванні паштетів, м`ясних консервів, варених ковбас, сосисок і фаршу.
Нині соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктиів завдяки його технологічності, внаслідок чого зростає вихід готової продукції, бо більше потрібно води відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термин його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологичну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністью замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.--
ТОВ " Агроснаб".
050 387 58 58
099 373 00 69

www.agrosnab-kiev.zakupka.com
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

МУКА РИСОВАЯ – СЫРЬЕ ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ. Отличительной особенностью рисовой...
14:01, 5 серпня
Гречане борошно відноситься до дієтичних продуктів його отримують з гречки - екологічно чис...
14:01, 5 серпня
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різ...
14:01, 5 серпня
Яблучний пектиновий порошок Затверджена урядом України «Концепція покращення продовольчого забезпеч...
14:01, 5 серпня