Новини компаній
20:47, 3 червня 2015 р.
Як випити яблуко?
Новини компаній
Ексклюзивний продукт ТМ «Зелена Сова» виготовлений за унікальною запатентованою технологією, що забезпечує тривале зберігання натурального чистого соку без додавання цукру, лимонної кислоти, консервантів, Е-добавок, без пастеризації та стерилізації.
При виготовленні соків використовується революційна технологія роздільної упаковки PushTop. Завдяки унікальній конструкції пляшки окремо зберігається згущений сік і окремо - озонована вода.
То як же випити яблуко? Та дуже просто!
Потрібно вичавити, а якщо бути точними: натиснути сік!
Ми натискаємо на центр кришки, і ось воно - ЧУДО! Згущений сік змішується з озонованою водою, і Ваш сік готовий, він відновився до свого первісного стану. При цьому він зберіг всі свої властивості: ми не піддавали його пастеризації, і всі вітаміни залишилися «живі-здорові».
Ми не додавали цукру, а навіщо? Наші яблучка дозріли і дали соку природну солодкість, смак домашнього соку, аромат справжніх яблук, а не ароматизаторів.Тому всі пропоновані Вам соки не містять цукру. Ви можете бути абсолютно впевнені:
Тут тільки яблука, ягоди і вода!
Все, більше нічого. Ніяких консервантів: ні цукру, ні лимонної кислоти, ніяких інших добавок. Ми точно знаємо, що він не тільки смачний, але і корисний. Чому? Та просто тому, що ми самі п'ємо цей сік і даємо його своїм дітям, навіть найменшим. Ми впевнені в якості того, що виробляємо і пропонуємо Вам, нашим шановним любителям натуральних продуктів, відповідально підходити до вибору всього, що потрапляє на стіл. Сік домашнього приготування!
Приготовлено, як для себе, а пригощаємо Вас!
У нас є декілька видів соків:
(для перегляду соків - натисніть на картинку)
Замовити наші соки можна в інтернет-магазині: zelenaia-sova.prom.ua
або за телефонами: 40 48 31, 098 6 555 185
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
17:19, 15 січня
10:33, 10 січня
10:33, 10 січня
23:10, 14 січня
10:42, 13 січня
live comments feed...