13:30, 16 травня 2014 р.
Рівненських військових частував італійський ресторатор
Сьогодні, 16 травня, в рамках шефської підтримки, італійський ресторатор Андреа Пірас почастував студентів кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства та природокористування улюбленою стравою солдатів із Сіцилії.
Зокрема, ресторатор пригостив молодих людей, які вже скоро отримають офіцерські погони, обідом з патріотичих кольорів італійського прапора. Він приготував пасту з соусом і базиліком.
- Я уже два роки живу на Рівненщині, стежу за подіями в Україні, підтримую ваш народ і болісно сприймаю нинішню ситуацію, - зазначив Андреа Пірас. - Саме тому вирішив підтримати українських військових.
- Під час заходу було проведено майстер-клас італійського традиційного куховаріння. Шеф «почаклував» над каструлями і подав вишукану страву молодим людям в одностроях. Скуштувавши пасту з соусом і базиліком, студенти кафедри військової підготовки подякували пану Пірасу італійською «Граціа, Андера!»
- Наші вихованці вже скоро отримають свої перші офіцерські зірочки, і дехто з них поповнить лави офіцерів-піхотинців та інженерів, хтось піде в інші силові структури, але всі вони служитимуть Україні, - зазначив старший викладач кафедри полковник запасу Олександр Трофимчук. – Для нас – вже ветеранів, і для них – молодого покоління, надзвичайно важливо відчувати підтримку людей і знати, що ми обрали правильну професію – захисника Вітчизни. Ми вдячні Андреа Пірас, що він почастував нас обідом, сказав гарні слова, та підняв нам бойовий дух.
Про це повідомив прес-офіцер Міністерства оборони України у Рівненській області майор Олександр Гайн.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
17:48
Вчора
16:52
Вчора
15:02
Вчора
Оголошення
live comments feed...