• Головна
  • На Рівненщині почали випікати унікальний хліб
10:02, 16 грудня 2013 р.

На Рівненщині почали випікати унікальний хліб

У селі Селець, Дубровицького району запрацювала пекарня, де печуть за старовинними технологіями.

Де для випікання хлібу використовують угорську рецептуру і старовинну технологію – буханці випікають прямо на черені.

«Вологість такого хліба в рази нижча, ніж у звичайного фабричного, а тому продукт, приготований без жодних домішок, не псується тиждень. Завдяки таким властивостям купують домашні паляниці не лише в районі, а й усусідніх областях. Більше того, споживають хліб із Сельця й пацієнти медзакладів. Так, на замовлення центральної райлікарні, пекарня розширила асортимент і виробляє спеціальні «Дієтичні» житньо-пшеничні буханці.» — зазначив керівник ТОВ «Дари Полісся» Віктор Дрозд, під час зустрічі з головою облдержадміністрації Василем Берташем. Йдеться на офіційному сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

Окрім пекарні у селі змонтовано млин, а попереду розглядається можливості відкриття ще двох додаткових пекарень.

«Популярність унікального хліба вже підтверджує перспективність задуму, а тому нині вивчається можливість відкриття двох додаткових пекарень», — додав Віктор Дрозд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...