• Головна
  • На Рівненщині відкрили хлібопекарню
18:05, 31 жовтня 2013 р.

На Рівненщині відкрили хлібопекарню

Учора відбулася значна подія у житті Дубровицького району – відкриття хлібопекарні у селі Селець.

Відтепер в Дубровицькому районі споживатимуть хліб власного виробництва. Тож ця подія дасть можливість розвиватися інвестиційному клімату у Сельці та в цілому на території району.
Відомо, що випікатимуть хліб за угорською технологією. Місцеві жителі, для яких тут створили робочі місця, вже пройшли стажування за кордоном. А новаційні методи випікання хліба дозволять продовжити термін його зберігання, при тому, без хімічних домішок.
В своєму вітальному слові Олександр Чуприна наголосив на важливості такого підприємства в районі та подякував місцевій владі та інвесторам.

В перспективі підприємство розширюватиметься і згодом вони використовуватимуть земельні площі для посіву пшениці й жита для випікання хліба. А власна сировинна база дозволить випікати соціальний хліб за доступною ціною. Крім того, для підвищення конкурентоспроможності продукції, зерно перероблятиме місцевий млин, котрий наразі монтують для роботи.
Таким чином в області побільшає не лише переробників, а й агровиробників. Зрозуміло, що такий комплексний підхід дозволить розкрити потенціал сільськогосподарського району та розвивати економіку регіону.

Всі присутні в цей день мали змогу пригоститися запашним, гарячим, свіжовипеченим хлібом, інформує прес-служба Рівненської обласної ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...