• Головна
  • Порада від рівненської господині: щоб капуста була смачна, "як на базарі"
12:24, 12 листопада 2021 р.

Порада від рівненської господині: щоб капуста була смачна, "як на базарі"

Порада від рівненської господині: щоб капуста була смачна, "як на базарі"

Нині пора сікти й квасити капусту. Цим, власне, й зайнялися господині. Зарясніли традиційним українським наїдком й прилавки продуктового базару в Рівному. Багато господинь кажуть, що чомусь на базарі капуста набагато смачніша, ніж удома. Однак, якщо докласти трішки зусиль, то у всіх все вийде, вважає продавчиня Віра Пшенична.

– Я роблю капусту так. Беру капусту білокачанну – 1 шт., моркву – 2 шт., цибулю червону (можна і звичайну) – 2 шт., буряк свіжий (для кольору, невеликий) – 1 шт., цукор – 5 ст. л., оцет яблучний – 7 ст. л., олію – 10 ст. л., сіль – за смаком. Січемо капусту, мнемо її руками, перетераємо з сіллю. Моркву і буряк тремо на крупній тертці, перемішуємо з капустою.Посипаємо цукром, якщо забагато солі, то ще додаємо трохи цукру. Капуста не повинна бути солоною.Заправляємо оцтом і олією.Залишити на 2 години при кімнатній температурі. Зберігати в холоді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##поради # Рівне #квашена капуста
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...