Тренінг для туристичного активу триває на Рівненщині

Тренінг для туристичного активу триває на Рівненщині

Інтерактивні практики, тренінги та брейн-шторми – на Рівненщині представників туристичної сфери вчили працювати у команді.

Семінар-тренінг «Туристичний продукт Рівненщини» триватиме два дні і проходить за підтримки Рівненської ОДА.

Серед присутніх різні гравці туристичного ринку – представники громад, громадських організацій, ресторатори, готельєри та працівники туристичних фірм. Усього понад 30 активних учасників зібрались, аби консолідувати зусилля задля творення якісного туристичного продукту та розвитку Рівненщини.

bda2c8e7-685f-42b3-8928-c88b2dd634f9.jpeg
bda2c8e7-685f-42b3-8928-c88b2dd634f9.jpeg

Тренери семінар-тренінгу :

Олександр Лієв — голова Асоціації індустрії гостинності України, виконавчий директор ПАТ «НСТУ», кримський політик, екс-міністр туризму АРК, екс-перший заступник генерального директора НТКУ;

Андрій Тичина - журналіст, телерадіо-ведучий, мандрівник, головний редактор національного туристичного порталу ZruchnoTravel.

2bf8f09d-03b1-40f7-95a1-82fb40fd22ab.jpg
2bf8f09d-03b1-40f7-95a1-82fb40fd22ab.jpg

Як розповіла начальниця управління культури та туризму Рівненської ОДА Любов Романюк, такі заходи потрібні для того, аби люди могли обмінятися думками та сформувати загальне бачення розвитку галузі.

«Туристичний продукт – це зусилля різних гравців. Тут і поселення, і маршрут, харчування. Наша мета їх об’єднати для створення єдиного якісного продукту, який буде продаватися і в Україні, і за кордоном. Говорили й про те, якою буде туристична Рівненщина у 2025 році», - зазначила Любов Романюк.

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com/rivne0362ua/

Наш VIBER: +380638943964

Новини Рівного Рівненщина туристична триває
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі