На Рівненщині подешевшав цукор
Порівняно з листопадом торік, вартість солодкого продукту знизилася з 7 гривень 20 копійок до 5 гривень 45 копійок за кілограм. У торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають краяни.
Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.
Два цукрових заводи, що працюють на Рівненщині, вже виготовили з нового врожаю понад 67 тис. тонн солодкого продукту. А жителям області на рік вистачає 56 тис. тонн. Тож місцеві цукровари постачатимуть свою продукцію в інші регіони.
Тим часом, в області завершують збирати солодкі корені. Нині техніка працює на полях лише в двох районах – у Млинівському дозбирують врожай на площі 700 га, а в Демидівському – на 200 га. Аграрії вже накопали 777 тис. тонн цукрових буряків при середній врожайності 367 центнерів із гектара.
Коментарі