• Головна
  • Куряче філе з моцарелою та помідорами: рецепт приготування у духовці
15:51, 2 травня 2017 р.

Куряче філе з моцарелою та помідорами: рецепт приготування у духовці

Філе виходить дуже ніжне і соковите. Помідори і моцарела гармонійно доповнюють смак, а базилік надає неймовірний аромат!

Інгредієнти:

  • 2 курячих філе
  • 1 помідор
  • 150 г моцарели
  • базилік

Маринад:

  • сіль
  • перець
  • італійські трави
  • олія

Готуємо:

  • Покласти в маринад філе. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
  • Помідори нарізати півкільцями.
  • Моцарелу нарізати кільцями.
  • Базилік дрібно нарізати.
  • У форму для запікання викласти філе. Зробити невеличкі надрізи.
  • На філе викласти помідори з моцарелою і базиліком. Поставити в духовку.

    Куряче філе з моцарелою та помідорами: рецепт приготування у духовціКуряче філе з моцарелою та помідорами: рецепт приготування у духовці
  • Запікати при температурі 190 градусів протягом 20 хвилин. Далі духовку виключити, та дати ще постояти 20 хв.

Приємного апетиту ! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рівняни #салат #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...