11:33, 20 лютого 2017 р.
10 правил для смачних млинців на Масляну
Так як головним символом цього свята вважаються млинці, необхідно вміти готувати. Не просто приготувати млинці, а ще складніше зробити їх по-справжньому смачними, тонкими і ароматними. Існує кілька секретів, які обов’язково стануть в нагоді сучасним господиням:
- Пекти млинці потрібно на товстих сковородах невеликого діаметру.
- Тісто наливати на добре розігріту поверхню, попередньо змастивши її олією або жиром.
- Наливати тісто потрібно в центр сковороди, а потім, нахиляючи її, розподілити його по всій поверхні.
- Млинці починають прилипати до сковороди з кількох причин: якщо поверхня холодна; якщо поклали невелику кількість борошна; якщо борошно поганої якості.
- Як тільки тісто на млинці добре підніметься потрібно додати збиті яєчні білки.
- Змішувати білки з тестом потрібно рухами знизу вгору” або “зверху вниз, інакше тісто “сяде”.
- Якщо використовувати гречане борошно для млинців, але необхідно простежити, щоб вона була суха, просеянная і без затхлого запаху.
- З появою на поверхні млинця бульбашки, його потрібно перевернути на іншу сторону.
- Млинці смажити на сильному вогні.
- Під час випікання, необхідно стежити, щоб блін легко відокремлювався від сковороди. Для цього можна використовувати спеціальну лопатку або вилочку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:33
Вчора
Оголошення
live comments feed...