
19:30, 5 грудня 2016 р.
Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян
Інгредієнти:
- грудинка
- стакан солі,
- півсклянки цукру,
- 3-4 лаврових листки,
- перець горошком,
- гвоздика і трохи насіння гірчиці …
- часник і спеції
Приготування:
У літр води кладемо все крім грудинки, часнику і спецій, доводимо до кипіння, добре розмішуємо сіль та цукор.
Знімаємо з плити і даємо охолонути … На грудинці робимо 2-3 розрізи до шкурки.
Грудинку кладемо в охолоджений розсіл і залишаємо на 12-24 годин, потім грудинку виймаємо і ставимо ще на добу в холодильник.
Через 2 доби сало готове. Додаємо дрібно різаний часник і будь-які спеції, які вам подобаються, обертаємо в серветку, щоб грудинка віддала залишки розсолу. Нарізаємо і їмо. На гарнір відмінно підійде відварна картопля і 50 грам холодненької )))
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
15:15, 9 грудня
16:56, 5 грудня
12
05:56, 10 грудня
