
19:30, 17 липня 2016 р.
Сирник з безе. Рецепт приготування для рівнянок
Можливо, багато хто вже готували за цим рецептом, а хто не готував, варто спробувати — дуже смачний пиріг.
Інгредієнти:
| Тісто: | |
борошно | 1 ст. (200 г) |
розпушувач тіста | 1 ч.ложка |
масло вершкове | 80 г |
цукор | 2 ст.ложки |
яйця курячі | 1 шт. |
| Сирна маса: | |
сир кисломолочний | 700 г |
цукор | 170 г |
жовтки яєчні | 6 шт. |
крупа манна | 1 ст.ложка |
сметана | 100 г |
ваніль | |
| Безе: | |
білки яєчні | 6 шт. |
пудра цукрова | 8 ст.ложок |
Порубати масло з борошном, розпушувачем і цукром, додати яйце, швидко вимісити тісто і поставити на півгодини в холодильник. Тим часом, змішати в блендері всі інгредієнти для сирного шару до отримання однорідної маси. Розподілити охолоджене тісто по змащеній маслом формі, зверху викласти сирну масу і випікати хвилин 30 в духовці, розігрітій до t 180С. У цей час збити білки з цукровою пудрою в міцну піну, як на безе. Викласти білки зверху сирної маси і поставити в духовку ще на 10-15 хвилин. Дістати пиріг і дати йому добре охолонути!
Смачного кавування!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
17:44
Вчора
12:01
Вчора
ТОП новини
Оголошення
12:45, Вчора
14:29, 5 грудня
28
20:33, 7 грудня
9
