• Головна
  • Харчовики Рівненщини нарощують виробництво
17:01, 31 травня 2016 р.

Харчовики Рівненщини нарощують виробництво

В Рівненській області зростає виробництво печива, м’яса та молока

Як повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, у порівнянні з минулим роком, харчовим підприємствам Рівненщини з початку 2016 року вдалося суттєво наростити виробництво.

Так, інтенсивний приріст – у 2,6 рази – спостерігається на ринку солодкого печива. Також на чверть збільшився випуск здобних виробів.

Наростили виробництво і у м'ясо-молочній галузі. Так, на 89% збільшено випуск м'яса ВРХ, на 76% - молока, на 31% – масла.

Також на третину більше стали виробляти консервованих овочів. 48-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.

Загалом, обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ТОВ «Терлич», ТОВ «Хлібодар», ПАТ «Поліссяхліб» та інші.

Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України. Продукція експортується також до країн Європи, Азії та Африки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рівненщина,виробництво,харчовики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...