Дегустація в рамках Фестивалю м'яса і вина у Sky Bar Manhattan

16 листопада 2013 року в Sky Bar Manhattan в рамках Фестивалю м’яса та вина відбулася дегустація вина та стейків з органічної яловичини.

 Дегустрація відбувалася на 11 поверсі SkyBarManhattan. Охочих знайшлося вдосталь і всі відведені для дегустації столи були заповнені.

 Було запропоновано три пари для дегустації.

Стейк з органічної яловичини ФІЛЕ - МІНЬЙОН - самий ніжний стейк. Ступінь прожарки Medium rare. До нього пропонували Вино Вудбрідж Зінфандель Роберт Мондаві. США, урожай 2012р.

 Другою парою були:

Стейк з органічної яловичини Клаб - стейк - гранд стейк з реберної частини. Ступінь прожарки Medium. Та вино Неро д'Авола Салвалай, Італія, урожай 2011р.

 Третьою парою стали:

Стейк з органічної яловичини Рібай - самий ароматний стейк. Ступінь прожарки Medium well. Вино Гранд Різерва Каберне Фран Порфія, Чилі, урожай 2008р.

 Ця дегустація стала своєрідною репетицією до головної події Фестивалю м’яса та вина – Світського рауту, котрий відбудеться 25 листопада 2013 року.

 Фотозвіт тут: http://www.0362.ua/photo/62