16 листопада 2013 року в Sky Bar Manhattan в рамках Фестивалю м’яса та вина відбулася дегустація вина та стейків з органічної яловичини.
Дегустрація відбувалася на 11 поверсі SkyBarManhattan. Охочих знайшлося вдосталь і всі відведені для дегустації столи були заповнені.
Було запропоновано три пари для дегустації.
Стейк з органічної яловичини ФІЛЕ - МІНЬЙОН - самий ніжний стейк. Ступінь прожарки Medium rare. До нього пропонували Вино Вудбрідж Зінфандель Роберт Мондаві. США, урожай 2012р.
Другою парою були:
Стейк з органічної яловичини Клаб - стейк - гранд стейк з реберної частини. Ступінь прожарки Medium. Та вино Неро д'Авола Салвалай, Італія, урожай 2011р.
Третьою парою стали:
Стейк з органічної яловичини Рібай - самий ароматний стейк. Ступінь прожарки Medium well. Вино Гранд Різерва Каберне Фран Порфія, Чилі, урожай 2008р.
Ця дегустація стала своєрідною репетицією до головної події Фестивалю м’яса та вина – Світського рауту, котрий відбудеться 25 листопада 2013 року.
Фотозвіт тут: http://www.0362.ua/photo/62