Фестиваль м’яса і вина у Sky Bar Manhattan

15 листопада 2013 року стартує перший в місті Рівне Фестиваль м’яса і вина. Започаткований Sky Bar Manhattan  він обіцяє стати постійним для нашого міста.

  Фестиваль триватиме з 15 по 25 листопада. Унікальною пропозицією Sky Bar Manhattan  стане можливість, протягом визначеного періоду, скуштувати стейк з органічної яловичини та насолодитися винним подарунком. Вино, котре пропонуватиме заклад, найбільше пасуватиме саме до пропонованого духмяного стейка - Corinto cabernet sauvignon (Chile).

 Серед запланованих активностей Фестивалю також показові дегустації вина (16 листопада 2013 року), та феєричний світський раут, котрим заверишиться цьогорічне свято М’яса та вина. На світському рауті гостей чекатиме маса сюрпризів та ексклюзивних пожливостей отримати насолоду: дегустації вин, показові приготування страв від «пекельного» шеф-кухаря, музичні феєрії від Бориса Саволделлі (котрий, найбільше припав до душі усій рівненській публіці цього року на Art Jazz Cooperation) та унікальна дискотека від DJ Violin та Андрія Сачеви (поєднання електронної музики і класичної скрипки).