Учора відбулася значна подія у житті Дубровицького району – відкриття хлібопекарні у селі Селець.
Відтепер в Дубровицькому районі споживатимуть хліб власного виробництва. Тож ця подія дасть можливість розвиватися інвестиційному клімату у Сельці та в цілому на території району.Відомо, що випікатимуть хліб за угорською технологією. Місцеві жителі, для яких тут створили робочі місця, вже пройшли стажування за кордоном. А новаційні методи випікання хліба дозволять продовжити термін його зберігання, при тому, без хімічних домішок.В своєму вітальному слові Олександр Чуприна наголосив на важливості такого підприємства в районі та подякував місцевій владі та інвесторам.
В перспективі підприємство розширюватиметься і згодом вони використовуватимуть земельні площі для посіву пшениці й жита для випікання хліба. А власна сировинна база дозволить випікати соціальний хліб за доступною ціною. Крім того, для підвищення конкурентоспроможності продукції, зерно перероблятиме місцевий млин, котрий наразі монтують для роботи.Таким чином в області побільшає не лише переробників, а й агровиробників. Зрозуміло, що такий комплексний підхід дозволить розкрити потенціал сільськогосподарського району та розвивати економіку регіону.
Всі присутні в цей день мали змогу пригоститися запашним, гарячим, свіжовипеченим хлібом, інформує прес-служба Рівненської обласної ради.