Світський раут у Sky Bar Manhattan - вино лилося рікою

Отож, спершу про тих хто Фестивалив цього вечора, розважаючи вибагливу рівненську публіку. Згодом буде більше емоцій та відгуків. І вже зараз фотозвіт: http://www.0362.ua/photo/68

  • Лаундж та дискотека від ViolinDJ

VIOLINDJ – гра скрипки LIVE супроводжується сетами ді-джея у різних стилях танцювальної музики. ViolinDJ не просто грають звичайний ді-джей сет, а роблять з нього справжнє шоу, наповнюючи м’якими, красивими мелодіями живої скрипки, що додає родзинку, створює незабутню для публіки атмосферу. ViolinDJ дарують хороший настрій усім слухачам, завдяки якісній підбірці матеріалу, що прекрасно поєднується зі звучанням скрипки і перетворює відомий трек у новий музичний витвір.

За період своєї кар’єри вони всигли попрацювати над спільними композиціями з музиканитами Польщі, Фінляндії, Болгарії, Росії, і звісно України.

Андрій Сачева (скрипка, імпровізація) грав з такими Dj`s: Maniak (house), Woodman (trance), Darkman (dubstep, minimal, trance, progressive), Ground (techno), Onejay (house, tech house, techno, progressive, dubstep, d`n`B), Varmour (trance), Andrew Free (house, trance), Volosy Ptitz (sintypop), Gipsy (house) та іншими. Приймав участь у записі спільних робіт з проектами: Montana (Россия), Sub Sonic (Bulgaria), Jelessi (Finland), CUEFX (Poland). 
Наразі, працює з Dj Darkman. http://vk.com/violindj

  • Фотограф Сергій Бебко

Професійний фотограф з багаторічним досвідом забезпечив гостей свята чудовими фото Світського рауту.

Зйомка біля Фешн-стіни. Можливість отримати ексклюзивне фото з події. Фото можна буде переглянути відповідно на сайті Скайбару Манхеттен і в фотозвітах груп Вконтакті та Фейсбук. http://vk.com/serhiybebko

  • Сомільє Сергій Верескун. Перезентація та дегустація трьох видів вина

СомельєСергій Верескун. Неодноразовий призер України в конкурсах "Кращий сомельє року".
Переможець міжнародного конкурсу "Кращий сомельє"
Довший час працював у країнах Європи, зокрема в Португалії та неодноразово отримував там визнання, як висококласний сомельє. Зараз працює та розвиває свої навички в пятизіркових ресторанах України.

 Види вин, котрі дегустувалися:

Божоле Віляж Жак Шерле (Урожай 2011р) Франція

Божоле – ігриве, молоде шести недільне французьке вино з сорту винограду гаме, яке виготовляється в історичній частині Франції Божоле (Бургундія). Вирізняється своїм живим нетерпким смаком, без характерних для зрілого вина танінів. В щедрі на сонячні дні роки, народжується оосбливо вдале «Божоле» з яскравими тонами смородини, вишні та малини і підкреслено блискучим та прозорим кольором напою.

Кянті Леонардо (Урожай 2011р) Італія

К'янті - італійське вино, яке знайоме буквально кожному. Його називають «італійським бордо». Це вино народжується в регіоні Тоскана, в області з однойменною назвою Комета. Для справжнього вина кьянти потрібен кращий виноград санджовезе, вміст котрого в купажі має становити не менше 80%.

 Гранд Різерва Каберне Фран (Уражай 2008р) Чилі

Чому чилійські вина відрізняються від усіх інших у світі? Цьому сприяє ряд факторів: по-перше, це сонячне світло. І Північна Африка і Чилі отримують однакову кількість сонячної радіації, але температура в Чилі нижча, під впливом температури Океанської течії і гірського повітря Анд. Сонце відбивається на шкірці винограду, як і на шкірі людини, утворюючи пігменти при поступовій засмазі. Рослина сама себе захищає від сонячного світла, утворюючи захисні пігменти у своїй шкірці, віддаючи потім їх соку, створюючи незабутні аромати та смаки.

  • Аукціон 2 пляшок вина з підписом сомільє.
  • Аукціон дизайнерськи оформленої пляшки вина. 

Майстриня - Роксана. «Люблю творити: фотографую, малюю, ліплю, шию, вяжу, вишиваю, плету, пишу статті».

Вино, котре задероковано: Вино Corinto cabernet sauvignon (Chile) насичено пурпурного кольору, з ароматом червоних ягід, вишні, сливи і пряним присмаком естрагону та чорного перцю, а також ледь помітним відтінком тютюну і ванілі. Для цього вина ягоди збираються вручну в судини ємністю 500кг. Виноград очищається від лози і ретельно давиться . Для витримки кольору і аромату застосовується мацерація при низькій температурі.

Мацерація вина - це тривала взаємодія бродячого сусла з мезгою, що використовується при виробництві червоних вин. Завдяки процесу мацерації, зі шкірки та кісточок винограду у вино переходять екстрактивні й ароматичні сполуки, а також полісахариди і мінеральні речовини. Саме вони допомагають винам знайти свій характер – насиченість кольору, терпкість і аромат. Марочні вина зазвичай настоюються на мегзі більш тривалий термін, ніж ординарні, і тому вони інтенсивніше зафарбовуються. Це вино рекомендовано подавати при 20 ° C до м'ясних страв з телятини і баранини.

  • Борис Саволделлі

У дискографії Бориса Саволделлі можна віднайти роботи у стилістиці від легкого джазу до шумової імпровізації та «джазового панку». Він звертається у творчих пошуках до робіт різних відомих гуртів. Але створює щось абсолютно своє, унікальне та неповторне. І головне все це лише переливами власного голосу. Як він, напівжартома, сказав, що найняти справжній джаз-бенд дуже дорого, тому йому зручніше зробити все самому, використовуючи сучасні пристрої звукозапису. Борис балакучий, темпераментний та енергійний – справжній італійць. Підтацьовуючи, підспівуючи, підіграючи, він бавиться сценою та залом, як мале дитя. Тішиться і закликає отримувати насолоду усіх навколо. Адже насолода – це найкращий спосіб оцінки того, що він створює. Часто артисти на своїх концертах закликають драйвувати, але не завжди це резонує. У випадку з Борисом цього можна і не робити. Таким яскраво палаючим мінливим вогнем палають його очі та серце, такі вібрації розносяться хвилями по залу, що з кожною секундою тіло саме проситься до руху, вмикаючись у музичні фантасмагорії харизматичного чоловіка-свята-оркестра.

  • Аукціон фотографій сомільє та Бориса Саволделі безпосередньо відзнятих на події з авторськими підписами
  • Танець від колективу Флеш, клуб спортивного танцю

Запальне танго від Ольги та Романа. 

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Виклад
( 0 оцінок )

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образи; пряме порівняння з іншими конкуруючими компаніями; розміщення посилань на сторонні ресурси Інтернету; реклама та самореклама, заяви, пов'язані з діяльністю компанії.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Виклад
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати