Найкращого кухаря визначили у Рівному

У Рівному пройшов всеукраїнський конкурс на кращого кухаря України. Він зібрав майстрів із 15 областей.

Чого тільки не було представлено на конкурсі! Один із членів журі, заступник голови Рівненської облради Олександр Чуприна зазначив: «У мене очі розбігалися – тут тобі запечені перепілки, завиванці, паштети, печеня, торти з сиром маскарпоне та свіжою полуницею, навіть восьминога з Одеси привезли...» За рівною кількістю набраних балів перше місце між собою розділили Назар Данилюк з Івано-Франківщини та одесит Олександр Мойсей. А гран-прі здобула 55-річна шеф-кухар Валентина Карповець із смт Березне, що на Рівненщині. Вона вразила конкурсну комісію величезним сомом, зафаршированим судаком і сьомгою, та розписним кораблем із прісного тіста, наповненим вареними раками. А найкращою її родзинкою стала «Жар-птиця» – індичка з чорносливом та курагою.

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Виклад
( 0 оцінок )

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образи; пряме порівняння з іншими конкуруючими компаніями; розміщення посилань на сторонні ресурси Інтернету; реклама та самореклама, заяви, пов'язані з діяльністю компанії.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Виклад
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати