• Головна
  • Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян
19:30, 5 грудня 2016 р.

Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян

Інгредієнти:

  • грудинка
  • стакан солі,
  • півсклянки цукру,
  • 3-4 лаврових листки,
  • перець горошком,
  • гвоздика і трохи насіння гірчиці …
  • часник і спеції

Приготування:

У літр води кладемо все крім грудинки, часнику і спецій, доводимо до кипіння, добре розмішуємо сіль та цукор.

Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян, фото-1

Знімаємо з плити і даємо охолонути … На грудинці робимо 2-3 розрізи до шкурки.

Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян, фото-2

Грудинку кладемо в охолоджений розсіл і залишаємо на 12-24 годин, потім грудинку виймаємо і ставимо ще на добу в холодильник.

Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян, фото-3

Через 2 доби сало готове. Додаємо дрібно різаний часник і будь-які спеції, які вам подобаються, обертаємо в серветку, щоб грудинка віддала залишки розсолу. Нарізаємо і їмо. На гарнір відмінно підійде відварна картопля і 50 грам холодненької )))

Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рівняни #рецепт #сало
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...