Ніжніше сала ви не пробували. Рецепт для рівнян

Інгредієнти:

  • грудинка
  • стакан солі,
  • півсклянки цукру,
  • 3-4 лаврових листки,
  • перець горошком,
  • гвоздика і трохи насіння гірчиці …
  • часник і спеції

Приготування:

У літр води кладемо все крім грудинки, часнику і спецій, доводимо до кипіння, добре розмішуємо сіль та цукор.

Знімаємо з плити і даємо охолонути … На грудинці робимо 2-3 розрізи до шкурки.

Грудинку кладемо в охолоджений розсіл і залишаємо на 12-24 годин, потім грудинку виймаємо і ставимо ще на добу в холодильник.

Через 2 доби сало готове. Додаємо дрібно різаний часник і будь-які спеції, які вам подобаються, обертаємо в серветку, щоб грудинка віддала залишки розсолу. Нарізаємо і їмо. На гарнір відмінно підійде відварна картопля і 50 грам холодненької )))

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Виклад
(0 оцінок)
10 переглядів у липні
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Виклад
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань