Ви власник або керуючий рестораном? Чи маркетолог, який хоче опанувати нові інструменти в своїй роботі?
Мрієте, щоб наповнюваність закладу була завжди повною, гості задоволені, а продажі тільки росли?
Це все можливо, якщо користуватись кращими практиками від провідних спеціалістів.
Тому, 16 грудня ми організовуємо 3-ьох годинний майстер-клас Антона Фрідлянда "Ресторанний маркетинг".

Ви дізнаєтесь: 
• Цілі, які досяжні, які недосяжні
• Як перетворити гостя на свого рекламного агента
• Як використовувати соціальні мережі для просування закладу
• Що робити з online-media?
• Як використовувати телефонний маркетинг?
• Зовнішня реклама: що робити, щоб вона приводила гостей, а не витрачала бюджет?
• Як використовувати спец-проекти?
• Як ставитись до своїх конкурентів?
• Маркетинг без бюджету: як робити, що робити?

Про Антона:
письменник, журналіст, спеціаліст по ресторанному маркетингу. Приймав участь в розробці десятків брендів ресторанів та ресторанних мереж. Співпрацював з такими мережами Козирна карта, Мировая карта, La Famiglia, Реста. Автор назв Very Well Cafe, City-Zen Cafe, Alaska, De Bosch, BiblioTech и багатьох інших.

Майстер-клас ідеально підійде для:
• Власників ресторанів, кафе
• Управляючих
• Маркетологів
• Піарників
• Початківців, які задумуються про відкриття свого закладу

ДЕТАЛІ УЧАСТІ:
• КОЛИ: 16 грудня, 16:00 - 19:00
• ДЕ: Конференц-зал готелю "Оптіма" (вул. Словацького, 9)
• ВАРТІСТЬ УЧАСТІ: 590 грн. (при реєстрації до 10 грудня (включно), далі 790 грн.
• ЛИШИЛОСЬ МІСЦЬ: 28
• РЕЄСТРАЦІЯ: https://goo.gl/forms/9Jl130w30mpNxQhe2

Дізнатись деталі, стати партнером заходу, побажати успіху: [email protected]